Atunci cand o femeie iti atrage atentia pe strada, conteaza culoarea parului ei? Suntem tentati sa spunem ca nu. Dar daca asa stau lucrurile, de ce putem spune fiecare din noi ca preferam un anumit tip de culoare pentru parul femeilor?

Brunetele

Am fost surprins sa intalnesc un sondaj ca arata ca cele mai multe voturi (peste 36%) au fost acordate brunetelor. Puteam sa jur ca blondele vor conduce, dar, se pare, m-am inselat. Mai mult, unul din barbatii care au luat parte la sondaj, afirma: "brunetele sunt cele mai frumoase!". Intr-adevar, daca stau bine sa mai gandesc, cele mai frumoase femei din lume sunt brunetele: Monica Bellucci, Catherine Zeta-Jones, Neve Campbell, Liv Tyler, Angelina Jolie (cateodata bruneta...), acestea fiind doar cateva exemple. Se pare ca naturaletea lor este extrem de apreciata. Fara a mai zabovi asupra frumoaselor specimene (ce-as mai pierde eu vremea pe langa ele...), as vrea sa mentionez ca acest femei ar fi frumoase si daca n-ar avea par deloc!

Blondele

Blondutele, saracutele de ele, nu au primit atat de multe voturi pe cat ma asteptam eu. Mai putin de 16% din barbati au spus ca le prefera. Se pare ca si-au pierdut suprematia, ramanand doar personajele principale ale muullltttoorrr bancuri. Fata cu parul de aur nu mai impresioneaza asa cum obisnuia! Poate pentru ca nu conteaza atat de mult culoarea parului, cat capacitatea unui barbat de a nu o rupe la fuga atunci cand domnisoara de langa el deschide gura.

Blondele sau brunetele?Incerc sa nu fiu misogin, ma gandesc ca si eu cunosc multe femei blonde care sunt inteligente (exista si exceptii...), dar sunt de principiu ca nu exista fum fara foc. Prin urmare, trebuie sa fie un motiv pentru care exista atat de multe bancuri cu blonde.

Imi amintesc de un prieten care povestea ca se intalnea cu o bruneta vopsita blonda. La un moment dat, obosit de toate perlele pe care prietena lui le scotea si observand ca acesteia i se vedeau radacinile brunete, a intrebat-o: "Nu te supara, te vopsesti bruneta la radacina?".

Satenele

Acestea din urma au primit aproape 9% din voturi. Poate pentru ca sunt niste hibrizi intre primele doua categorii, sau pentru ca satenele sunt niste blondo-brunete care nu se pot hotari asupra culorii parului.

Roscate

Roscatele naturale sunt (in opinia mea) femei frumoase. Pacat ca exista foarte putine care au dobandit natural acesta culoare (si cand spun natural nu ma gandesc la vopsea cu extracte naturale).

Citeste si:
...
...

In privinta roscatelor vopsite, cred ca parul rosu raporteaza : SEX! Suvitele aramii atrag atentia mai mult ca oricare altele; o femeie pe strada care poarta acesta culoare in par este ca un semafor.

Vulpitele, insa, sunt focoase, atrag privirea intr-o clipita si dau impresia ca sunt permanent plecate la vanatoare (sau in cautare de vanatori)!

Oricum ar fi si orice gusturi ai avea, o femeie frumoasa ramane o femeie frumoasa, indiferent de culoarea parului. Ce se afla sub podoaba capilara nu mai lasa insa loc subiectivitatii. Eu unul as prefera ca iubita mea sa fie bruneta cu suvite blonde si radacini morcovii, decat sa ii bata vantul prin cap.

Un articol de Jiji


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.