Termenul "gentleman" a devenit din ce in ce mai putin cunoscut la noi. In ziua de azi, conceptul de gentleman este privit cu o oarecare ura si invidie de barbatii care nu practica acest sport, considerand ca se demasculinizeaza in timp ce femeile cu greu mai cred ca exista si astfel de barbati.

foto: gentleman, Shutterstock

Totodata, nu este un secret faptul ca multi dintre noi considera orice diferenta dintre barbati si femei ca fiind sexista (de exemplu variatia de haine si produse). Totusi, sa revenim la subiectul cu pricina. Ca sa fii gentleman, trebuie in primul rand sa ai o educatie in spate iar cu timpul fiecare barbat poate invata cum sa fie unul desavarsit. Pana la urma, fiecare barbat ar trebui sa fie gentleman nu pentru ca femeile au nevoie de barbati, ci pentru ca fiecare femeie merita sa fie tratata intr-un mod special.

Asadar, haideti sa vedem care sunt cele 10 lucruri ce trebuie facute pentru a redeveni gentlemani:

1. Fii deschis si onest cu intentiile tale.

Daca tu nu ai chef de intalniri, fii sincer si spune-i asta. In timp ce tu cauti un lucru iar ea altul, rezultatul final va fi unul neplacut.

Daca tu iti doresti doar o aventura de o noapte ar fi cazul sa-i spui acest lucru de la bun inceput.

2. Daca stii ca nu va functiona nu o amagi.

Sunt multe cazuri in care in timpul unei relatii, constatati ca lucrurile nu prea merg. Totusi, voi doi stati de vorba si va ganditi ca lucrurile vor functiona usor, usor in timp. Nimic mai gresit. Daca o relatie nu functioneaza de la bun inceput, nu va functiona nici pe viitor.

Asadar, fii sincer si explica-i acest lucru pentru a evita situatiile in care ea se va implica 100% emotional in relatie in timp ce tu vei avea cu totul si cu totul alte prioritati.

3. Ascult-o atunci cand iti spune ceva.

Oamenilor le place in general sa fie ascultati atunci cand vorbesc. Atunci cand ea vorbeste cu tine, ascult-o politicos pana la capat, indiferent de subiectul pe care-l abordeaza. Las-o sa spuna ce are de spus si vorbeste atunci cand iti vine randul.

4. Respect-o

Daca esti indragostit de ea, nu inseamna ca iti apartine ci este in continuare independenta. Respectul inseamna sa-i acorzi spatiul necesar atunci cand vrea sa fie singura, sa tii cont de parerile ei si sa-i respecti deciziile, oricare ar fi ele.

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

foto: cuplu, Shutterstock

5. Respecta-i intimitatea

Asa cum tu ai nevoie de intimitatea ta, si o femeie are nevoie de spatiul ei intim. Evita sa-i controlezi mesajele din telefon, Facebook-ul sau sa-i citesti mailurile. Un gentleman nu face astfel de lucruri. Daca intr-adevar exista sentimente intre voi doi si simti asta, atunci ai incredere in ceea ce-ti spune.

6. Sustine-i visele si telurile cu o atitudine cat mai pozitiva

Ca sa fii gentleman, nu e nevoie doar sa achiti notele de plata sau sa-i deschizi usa atunci cand trebuie. Mai important pentru o femeie este sa simta ca ii esti alaturi, ca puteti avea un viitor impreuna. Din moment ce tu o iubesti si ai ales sa fii intr-o relatie cu ea, sustine-i visele si ofera-i mereu un feeback intr-o nota pozitiva, indiferent de situatie.

7. Evita sa o minti

Nimanui nu-i place sa fie mintit, chiar daca situatia ar cere o mica infloritura. O relatie e mai solida atunci cand exista incredere si lucrurile sunt spuse pe nume, indiferent de cat de rele sunt. Desi se crede ca minciuna tine garda sus, aceasta conceptie nu face decat sa strice o relatie in timp. Ca un gentleman adevarat, tu vei evita sa o minti.

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

8. Fa-o sa se simta speciala

Cred ca ne-am dori cu totii sa ne simtim speciali, inclusiv barbatii. Un gentleman adevarat va sti cum sa faca o femeie sa se simta speciala, fara sa-i spuna fragmente rupte din basme. El va sti cum sa-i spuna cat de incredibila si unica este, scotandu-i in evidenta toate calitatile pe care ea le are reusind astfel sa o scape de nesiguranta pe care o mai are din cand in cand.

9. Fa-o sa se simta in siguranta

Fiind niste creaturi inteligente, noi oamenii stim sa facem bine diferenta intre pericol si siguranta. Orice femeie, pe cat de puternica si independenta pare, are nevoie sa se simta in siguranta alaturi de barbatul care o iubeste.

10. Nu o abandona

Viata este mereu plina de suisuri si coborasuri. Uneori schimbarile pe care ni le ofera ne provoaca sa ne schimbam comportamentul fie in bine, fie in rau. Depinde doar de noi ce alegem sa facem. Unii barbati fug de angajamente ca dracu’ de tamaie. Totusi, e bine sa fii alaturi de ea indiferent de situatie si sa-ti asumi responsabilitatea de a avea grija de ea pentru ca daca o vei abandona la nevoie si te vei trezi mai tarziu ca vrei sa te intorci inapoi, va fi mult prea tarziu.

Citeste si:
Horoscop aprilie 2024: lumina ne călăuzește pașii către cele mai...
Horoscop aprilie 2024: lumina...

Deci domnii mei, haideti sa incercam sa fim niste gentlemani desarvarsiti si sa la aratam femeilor de langa noi ca le iubim. Nu e greu si cu siguranta vom fi si noi mai fericiti daca ne facem femeile de langa noi sa zambeasca... in fiecare zi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.