Yuppy 13 Martie 2019 18:30
Alaturi de actrita Felicity Huffman au fost retinute alte 50 de persoane cu influenta, intr-un dosar de coruptie si dare de mita.

Felicity Huffman, in varsta de 56 de ani, este casatorita cu William H. Macy din 1997, cu care are doua fete. Aceasta este cunoscuta mai ales pentru rolul din serialul ABC "Desperate Housewives" (Neveste disperate).

Investigatia in care este inclusa vedeta mai are alte 50 de persoane vizate. Se suspecteaza ca acestea ar fi platit sume importante de bani, milioane de dolari, pentru a asigura admiterea copiilor lor la universitati de prestigiu si promovarea examenelor la care nu se prezentau. Aparent, mita ar fi fost oferita antrenorilor sportivi ai unitatilor de elita, iar admiterea facuta in baza unor burse sportive, desi copiii nu erau sportivi de performanta.

Printre institutiile urmarite sunt Stanford, Georgetown, UCLA, Yale, Universitatea Texasului din Austin, Universitatea din San Diego si Universitatea din California de Sud.

Actrita Felicity Huffman a fost eliberata pe cautiune, dupa ce a achitat 250.000 de dolari. I s-a cerut ca inainte sa paraseasca sala de judecata sa lase pasaportul acolo. Este asteptata sa revina la audieri pe 29 martie, scrie Hollywood Life.


Un alt nume important implicat in scandal este actrita Lori Loughlin ("Full House", "When Calls the Heart"), de la resedinta actritei fiind ridicat sotul ei, Mossimo Gianulli, un cunoscut designer de moda.

Potrivit procurorilor, de aceasta retea de coruptie se ocupa William „Rick” Singer, care manevra schema de spagi printr-o firma de plasare Edge College & Career Network. Sumele platite porneau de la cateva mii de euro si puteau depasi sase milioane de dolari. La caz sunt puse inregistrari audio si alte dovezi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.