Yuppy 18 August 2015 15:33
Mark Zuckerberg a explicat de ce se imbraca la fel in fiecare zi.

Mark Zuckerberg a participat, la inceputul acestei luni, la o sesiune deschisa de Q&A. O persoana din public a pus intrebarea care, cu siguranta, a ros pe multii altii in trecut:

De ce Zuckerberg pare ca poarta acelasi tricou in fiecare zi?

Zuckerberg a luat intrebarea in serios si a raspuns ca nu vrea sa isi iroseasca energia gandindu-se cu ce haine sa se imbrace.

Vreau sa am de luat cat mai putine decizii in timpul zilei, astfel incat sa imi pot dedica timpul comunitatii” a spus acesta, potrivit Mashable.com.

Zuckerberg nu este singurul care a adoptat acest plan. Numerosi oameni de succes, precum Steve Jobs, Barack Obama sau Karl Lagerfeld au ales sa piarda cat mai putin timp alegandu-si hainele.

Nu vreau sa iau decizii despre ce haine ar trebui sa port sau ce ar trebui sa mananc. Am alte decizii, mult mai importate de luat” a spus presedintele SUA, care este vazut purtand doar costume negre sau bleumarin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.