Angelina Jolie, Brad Pitt si Britney Spears sunt obisnuiti sa stabileasca recorduri in box-office sau in topurile muzicale, insa de aceasta data performantele lor au fost inscrise in Cartea Recordurilor.

Angelina Jolie, Brad Pitt si Britney Spears sunt obisnuiti sa stabileasca recorduri in box-office, respectiv in topurile muzicale, insa de aceasta data performantele lor au fost inscrise in Cartea Recordurilor.

In urma succesului inregistrat de filmele “Wanted” si “Kung Fu Panda”, Angelina Jolie a fost numita “Cea mai puternica actrita de la Hollywood”, titlu pe care anul trecut l-a impartit cu Jennifer Aniston. Brad Pitt a fost considerat “Cel mai puternic actor”, titlu care i-a apartinut lui Tom Cruise timp de patru ani consecutiv. Guiness Book of World Records a stabilit aceste distinctii in urma analizei cautarilor pe internet, materialelor de presa si castigurilor din box-office.

Samuel L. Jackson a intrat in Cartea Recordurilor datorita incasarilor imense aduse de filmele in care a jucat. De-a lungul carierei, Jackson a aparut in 68 de filme care au strans suma de 7,42 de miliarde de dolari in box-office, potrivit Access Hollywood.

Nu numai actorii au stabilit recorduri, ci si cantaretii. Britney Spears a intrat in Cartea Recordurilor drept “Cea mai cautata persoana de pe internet”, dupa ce anul trecut acelasi titlu ii revenea starletei Paris Hilton. Britney nu este straina de Guiness Book, avand in vedere ca in anul 2000 a doborat recordurile pentru “Cel mai bine vandut album de o adolescenta” si “Cel mai bine vandut album din SUA de o artista”.

Amy Winehouse a intrat in Cartea Recordurilor la sectiunea “Cele mai multe premii Grammy castigate de o artista britanica”, dupa ce a primit cinci din cele sase premii pentru care a fost nominalizata in 2008.

Editia 2009 a Guinness Book of World Records va fi disponibila pe piata din data de 17 septembrie.

[Via]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.