Se numeste Jacob's Well, este un izvor artezian din Wimblerley, Texas si este, probabil, unul din cele mai periculoase locuri de pe Pamant. Tu ai avea curajul sa il vizitezi?

Putini sunt cei care indraznesc sa se aventureze in imprejurimile izvorului Jacob’s Well. De pe stanca de deasupra piscinei naturale din Wimblerley, Jacob's Well pare o groapa fara fund. Doar iubitorii de senzatii tari se incumeta sa sare de pe stanca in ceea ce pare a fi un salt spre nimic, spre abia, spre moarte.

De acolo, de pe stanca, apa nu se vede aproape deloc. Apa este atat de limpede incat ai impresia ca sari de la o inaltime ametitoare, intr-o groapa fara fund. Este, insa, vorba doar de o iluzie optica deoarece, in realitate, stanca se afla doar la un metru deasupra apei.

Jacob’s Well are cam 10 metri adancime. Dupa 10 metri de scufudari, se poate intra intr-un sistem de pesteri, unele din cele mai mari din Texas, unde adancimea poate ajunge pana la 40 de metri.

Pe langa frumusetea deosebita, Jacob’s Well este si un loc extrem de perioculos. Pana acum, cel putin opt persoane si-au pierdut viata in timpul scufudarilor.

Tu ai avea curajul sa sari?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.