Sambata si duminica la Sala Radio, cel mai apreciat contrabasist al momentului isi va prezenta in Bucuresti noul disc, From Darkness.

Avishai Cohen este unul dintre cei mai influenti instrumentisti contemporani, colaborand cu artisti precum Bobby McFerrin, Roy Hargrove, Paquito D'Rivera si Chick Corea. Alaturi de acesta din urma, basistul a fondat trupa Origin, unde au cantat impreuna timp de 6 ani.

Noul sau album, From Darkness, este creat in formula de trio. Materialul reprezinta intoarcerea la nucleul esential al muzicii sale si, totodata un nou inceput al unei calatorii ambitioase pe teritoriile creativitatii si fortei expresive.

Discul este bogat si dens, redus la esenta si traversat de nuante subtile, iesind la suprafata ca o lucrare completa, puternica, care insa nu se teme sa-si arate vulnerabilitatea in diverse momente in care registrul sau se indreapta spre o sensibilitate intensa.

Concertele Avishai Cohen Trio vor avea loc pe 10 si 11 Octombrie 2015, ora 20’00 la Sala Radio. Pe scena vor urca Avishai Cohen-contrabas, Omri Mor-pian, Daniel Dor-tobe.

Accesul in sala se face incepand cu ora 19:30.

Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toata durata concertului.

Biletele pentru concertele Avishai Cohen Trio costa 95, 135, 155 de lei in functie de categorie si pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.

Detalii pe www.twinarts.ro si paginile de Facebook Twin Arts si Jazz Night Out.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.