Apuse sunt vremurile cand fredonam zi de zi It’s too late to apologize, celebra melodie a trupei americane One Republic. Insa membrii grupului nu au lipsit din lumina reflectoarelor fara motiv: acestia s-au inchis in studio si au lucrat din greu la melodiilor urmatorului album al trupei, momentan intitulat, de pe care lanseaza astazi primul single.

Apuse sunt vremurile cand fredonam zi de zi “It’s too late to apologize”, celebra melodie a trupei americane One Republic. Insa membrii grupului nu au lipsit din lumina reflectoarelor fara motiv: acestia s-au ‘inchis’ in studio si au lucrat din greu la melodiilor urmatorului album al trupei, momentan intitulat, de pe care lanseaza astazi primul single.

“Feel again” este o compozitie in stilul “Dog days are over” al zeitei Florence Welch si a sa The Machine, melodia asemanandu-se izbitor cu imnul regesc al britanicilor; incepand de la percutie si structura, noul single al americanilor pare o copie destul de fidela al “Dog days…” insa se iarta. Probabil nu a fost cu intentie si a fost o chestie de pura inspiratie provenita din partea trupei britanice, ceea ce e un lucru admirabil avand in vedere ca FTM nu sunt chiar veterani in industria muzicala.

Citeste continuarea pe divercitycafe.ro

Sursa foto: One Republic Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.