Britney Spears s-a depasit pe sine cu cel mai recent videoclip pentru piesa “Criminal”, care inainte de lansare starnise ceva controverse in randul londonezilor.

Clipul regizat de Chris Marrs Piliero a fost filmat in Londra si are la baza povestea de dragoste dintre o fata si un infractor. Ea este salvata de el atunci cand are nevoie, se indragosteste nebuneste si ajunge sa mearga pe drumul criminalitatii ca si el. Scenele pline de actiune si cadrele cu incarcatura sexuala, dar si povestea transpusa cursiv prin imagini ne aduc un videoclip foarte bun. Rolul “criminalului” este jucat chiar de iubitul cantaretei, Jason Trawick.

Britney a fost criticata pentru ca vrea sa introduca scene in care foloseste un pistol in clip de catre membrii comunitatii din cartierul Hackney unde au avut loc filmarile. Ea a raspuns:”The video is a fantasy story featuring Britney’s boyfriend, Jason Trawick, which literally plays out the lyrics of a song written three years before the riots ever happened.”

A facut bine ca nu a dat inapoi si a pastrat toate detaliile acestei aventuri savuroase, zic eu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.