Puya a lansat clipul pentru cel mai recent single al sau, “Vestul Salbatic” si a avut grija ca acesta sa nu fie un videoclip banal.

In urma cu cateva luni, el i-a invitat pe compatriotii nostri, care sunt plecati in alte tari sa se filmeze in timp ce canta piesa lui Puya. Dupa ce a strans imaginile cu romanii de peste hotare, Puya a lansat un videoclip cu o idee interesanta.

“Romanii au ajuns peste tot in lume si mereu isi fac simtita prezenţa. Dacia e pe străzile din Germania, auzi Inna la radio in Spania si dai peste fum de mici in Italia. Versurile mi-au venit pur si simplu intâlnidu-i pe compatriotii nostrii plecati din tara si fiind o piesa dedicata lor mi-a venit ideea sa ii si bag in videoclip.

Pana la urma ei pot confirma ca ceea ce se spune in piesa este 100% adevarat. Am asteptat trei luni filmuletele trimise de ei si unele sunt chiar foarte reusite. Au sosit peste 80 de filmari, multe dintre ele ajungand la sute de mii de vizualizari pe net. Am selectat 20 mai reusite si a iesit o transmisiune din mai multe colturi ale lumii unde sunt romani.”

multumim: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.