Bucuresti / 2 mai 2011 / - I LOVE FESTIVAL este primul eveniment muzical de amploare organizat in natura, intre 27 si 29 mai, la Padurea Paulesti! O adevarata experienta in care muzica se imbina cu verdele padurii, in decursul celor 3 zile de diversitate si voie buna. Indiferent ca vrei sa scapi de betonul din oras sau vii numai pentru muzica, I LOVE FESTIVAL iti garanteaza o mega-distractie in aer liber, la soare, la iarba verde, cu cei mai buni artisti si DJ in line-up.

Techno // Electro // Minimal // Deep house // Tech-house // Synth-pop’
Atractia principala a festivalului, cea mai mare scena va gazdui headlinerii, DJ-ii de top pe care nu trebuie sa-i ratati. Vineri, berlineza Ellen Allien aduce sound-ul Bpitch Control in Romania, iar francezul Sebastien Leger vine cu un aer fresh de house. Sâmbata, mult-asteptatul DJ legendar de techno Kevin Saunderson mixeaza in padure, pe aceeași scena cu Industrialyzer, un exponent al “noului” techno, mai rapid si la fel de interesant. Scena locala este reprezentata de crema DJ-ilor romani, incepând cu Optick, in prezent numarul 1, și continuand cu Rosario Internullo, Kool, Negru, Narcissa si Mahony, DJ foarte cunoscuti si cu multi fani prezenti la toate petrecerile.

Breakbeat // Drum & bass // Dubstep // Garage // Two-step // Electro
Marika si D-Laid patroneaza scena Selectro, o transpunere in aer liber a petrecerilor dementiale din fiecare miercuri. Iubitorii breaks si drum&bass sunt rasfatați la aceasta scena cu trupe si DJ de exceptie, de la Slyde, cel mai de succes proiect Finger Lickin’, la celebrul Ed Rush, responsabil pentru multe productii Virus. Nu vor lipsi Deekline, unul din pionierii sound-ului “booty breaks”, live-act-ul demential Suie Paparude si nici trupa infiintata de fostul lor solist Cezar impreuna cu Bogdan Popoiag, R.O.A. Vor mai mixa aici beats’nbreaks si multe alte nebunii Gojira și Bully pe 27 mai, respectiv Dropdread si NotSoCommonDJ, pe 28 mai.

Hip-hop // Indie // Alternative // Trip-hop // Experimental // Funky // New age
Cei care doresc o alternativa o pot gssi pe aria Fusion, unde din prima seara (vineri, 27 mai) se vor reuni cele patru elemente de baza ale culturii hip-hop: turntablism, MC-ing, graffiti si breakdancing. Vor sustine lirici grele cei mai in voga MC si trupe ale momentului: Norzeatic aka Vexxatu Vexx impreuna cu Khidja Live Band (Electric Brother - bas, Alex Anastasiu - vibrafon, Tavi Scurtu - tobe), Parazitii, CTC, membrii Armada Cedriy2k, Carbon si Aforic; acestia sunt dublati de grei ai turntablismului romanesc: FaiboX din Turntable Science, membrii Facem Records Dj Chill Will, Dj Sauce si Dj Grigo, UFE & Zicu. Evenimentele se vor derula si a doua zi pana seara, cand Dj Chill Will va asigura ambianta in cadrul concursului de graffiti, iar Grigo va pune în mișcare trupurile celor de la b-boy battle-ul de breakdance. În cea de-a doua seara (sâmbata, 28 mai) pe scena Fusion vor canta live cateva trupe romanesti indie excelente, precum Les Elephantes Bizarres, The Mood, The Mono Jacks și Tolouse Latrec. DJ Teo de la celebrul Club A va mixa in deschidere.

Citeste si:
ISW: Iarna nu va opri înaintarea trupelor ucrainene. Care va fi...
ISW: Iarna nu va opri...

Disco // Funky // House // Deep house // Minimal // Tech-house // Italo
Petrecerea merge non-stop in zona Discoball, unde fanii deep & disco isi vor putea satisface pofta de dans pe seturile unor DJ foarte apreciati pe scena bucuresteana si nu numai. Britanicul Chris Simmonds revine in Romania pentru a demonstra ca house-ul sau este preferat in inimile noastre. Vor mixa in acelasi luminis discoball cei trei membri AWD House, Kosta, Narcis, Piftek, dar si duo-ul format din Vania & Thornado, OK Corral. O impresionanta insiruire de DJ autohtoni vor genera cu siguranta cea mai pozitiva energie pe aceasta scena, unde notiunile de timp, ora ceas, program se pierd în muzica . Be there!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.