Rasfatata serii a fost Lady GaGa care a primit trei premii, iar trashy-Ke$ha a avut un discurs drunky. Bieber (gazda digitala a show-ului) a castigat Best Male (!) si Best Push Act. Mai pe scurt castigatorii au fost atat de previzibili incat am ramas (din nou) cu un gust amar.

Seara trecuta a fost una dezlantuita in Madrid, Spania, locul unde s-au decernat premiile MTV European Awards 2010. Extravaganta pe covorul rosu, o multime de artisti live si momente de neuitat au fost ingredientele “spicy” ale noptii.

Eva Longoria a fost o gazda excelenta, schimband multe tinute hot. Cel mai memorabil moment al ei a fost acela in care a aparut imbracata intr-o… sunca. Nevasta disperata a primit sfaturi de “rapping” de la Dizee Rascal si a fost dezbracata de Katy Perry. Whatcha think about that?:>

O multime de artisti au facut show pe scena EMA. Evenimentul a fost deschis de Shakira, iar mai apoi au urcat Miley Cyrus, Ke$ha, Bon Jovi, Linkin Park, Rihanna, Kings of Leon, B.o.B. & Hayley Williams, Plan B, Snooki si Kid Rock.

Rasfatata serii a fost Lady GaGa care a primit trei premii, iar trashy-Ke$ha a avut un discurs “drunky”. Bieber (gazda digitala a show-ului) a castigat Best Male (!) si Best Push Act. Mai pe scurt… castigatorii au fost atat de previzibili… incat am ramas (din nou) cu un gust amar.

Va las cu cateva din prestantele serii si cu cateva din pozele din cadrul show-ului. Pareri?

Best Video: Katy Perry feat. Snoop Dogg – California Gurls

Best Song: Lady Gaga — “Bad Romance”

Best Pop: Lady Gaga

Best Female: Lady Gaga

Best Male: Justin Bieber

Best New Act: Ke$ha

Best Hip Hop: Eminem

Best Rock: 30 seconds to Mars

Best Alternative: Paramore

Best Live Act: Linkin Park

Best World Stage Performance: Tokio Hotel

Best Push Act: Justin Bieber

Global Icon: Bon Jovi

Free Your Mind: Shakira

Best European Act: Marco Mengoni

Poze si clipuri pe DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.