Vom reveni cu placere in Ibiza, e un loc care va ramane in sufletul nostru.

Va anuntam ca baietii de la Animal X urmeaza sa petreaca o luna in Ibiza, pentru a inregistra un nou album. Asa ca ne-am gandit sa le trimitem cateva intrebari… ca sa aflam si noi, cei care stam acasa, cum stau lucrurile pe insula care nu doarme niciodata si ce a inseamna pentru cei 5 membri ai Animal X experienta Ibiza.

1. Cum ati ajuns sa inregistrati in Ibiza?

Am avut o serie de optiuni pentru alegerea locului in care sa cream noul album. Ne-am hotarat sa mergem in Ibiza pana la urma, supranumita si insula dj-ilor , tocmai datorita faptului ca este vestita pentru amalgamul de muzicieni care se perinda pe aici. Ne-am gandit ca ar fi locul ideal pentru a ne limpezi mintea si a lucra la putere maxima la noile piese.

2. Cu cine veti lucra la acest album? Sunt doar compozitii proprii sau veti colabora si cu alti producatori locali? Daca da, cu cine?

Acest album trebuie intai de toate sa reprezinte identitatea trupei. Suntem deschisi catre colaborari si chiar vom lucra cu Dj Pagal, un bun prieten care s-a stabilit aici, in Ibiza. Vom face o productie impreuna si desi numarul de oportunitati aici pare mai mare, cu siguranta nu se intampla usor. Sunt dj romani in Ibiza care ne reprezinta cu multa onoare.

3. Albumul se anunta o imbinare de sitluri: de la DnB la dub step, de la alternativ la rock&base, dar si chillout sessions, cu acest nou material discografic carui public va adresati? Vreti sa reveniti pe scena muzicii de club?

Vom avea cu siguranta influente si din muzica de club, dat fiind faptul ca in Ibiza se asculta multa muzica de acest gen, si in acelasi timp e adevarat ca asa am si inceput acum 11 ani, cu acest stil de muzica. Va fi un album variat, cu diferite genuri imbinate intre ele, la fel ca ultimul nostru material, “Sambure de drac”. Noi facem ce simtim, nu suntem constransi sa abordam doar anumite stiluri, putem avea pe un singur album piese total diferite intre ele, de la clubareala pana la reggae si rock. Facem ce ne place si ne mandrim cu asta.

Citeste si:
Raluca Bădulescu, în vacanță cu fostul și actualul soț!
Raluca Bădulescu, în vacanță...

4. Acum ca toti artistii romani compun cu gandul la succesul international, aveti si voi vreo strategie de promovare in strainatate?

Fiecare artist nutreste in sinea lui faima internationala si am fi ipocriti sa nu recunoastem asta, dar nu cautam sa dobandim acest lucru aplicand retete anume doar de dragul de a scoate capul odata. Sunt trupe foarte cunoscute afara care au stat si cate 15 ani pana sa cunoasca faima internationala. Acum 5 ani am pus stop acestui mod de lucru si privim numai inainte.

5. Cate piesa va contine albumul? Pregatiti o lansare pentru cand va intoarceti in tara? Unde si cand?

Vom pregati din timp o lansare a albumului. Deocamdata nu stim cand va iesi pe piata, probabil in noiembrie – decembrie. Lansarea se va face pe scena, intr-un concert in care vom canta atat piese vechi, cat si noile compozitii create in Ibiza. Este deasemenea posibil sa filmam un videoclip la primul single de pe album in toamna, si sa lansam albumul in primavara.

Citeste si:
Bătaie într-un avion, după ce doi pasageri băuți au refuzat să...
VIDEO Bătaie într-un avion...

6. Ce a inseamna “Ibiza Experience” pentru fiecare dintre voi? Ce v-a impresionat in Ibiza?

In primul rand am fost impresionati de aerul de libertate pe care il emana insula, de faptul ca nu exista prejudecati. Conteaza mai putin cum te imbraci sau ce freza iti faci, si mai mult felul de a gandi. Ibiza Experince este un concept prin care incercam sa ne autodepasim, sa cream muzica privind din afara granitelor, dintr-un mediu exotic atat vizual cat si muzical. Este o experienta pe care o dobandim odata cu acest album in Ibiza si care ne va influenta mult timp de acum inainte.

7. Daca ati stat o luna pe “insula care nu doarme niciodata” banuiesc ca v-ati alaturat si voi zecilor de petrecareti veniti din toate colturile lumii pentru atmosfera de aici, deci voi unde v-ati distrat? In ce cluburi ati mers si ce v-a placut? Care e diferenta dintre cluburile de la ei si cele de la noi?

Citeste si:
Descoperire macabră in Ibiza: 10 cadavre au fost găsite pe o plajă
Descoperire macabră in Ibiza:...

Inca nu s-a implinit luna de cand stam aici dar putem spune cate ceva despre ce am observat. In Ibiza ne place ca se pune accentul nu neaparat pe confort si decoruri, ci pe muzica, aici existand mai multi dj pe metru patrat decat in orice alt loc. Am fost pana acum in Underground, Pacha, Privilege, Amnesia, si ne-a placut, chiar este insula care nu doarme niciodata. In orice zi a saptamanii poti sa mergi la vreun party unde pune muzica un dj important. Exista cluburi pentru mai toate gusturile de petrecareti din sfera muzicii ok.

8. In cluburile din Ibiza vin cei mai cunocuti DJ: Tiesto, Armin van Buuren, David Guetta etc. ati avut ocazia de a-i vedea mixand live? Ce impresie v-au lasat?

I-am ascultat pana acum pe Luciano, Marco Carolla, Loco Dice, Valentino Kanziany, Masomenos, Reboot, Nima Gorji, Sven Vath si Richie Hawtin si ne-au lasat o impresie placuta. Sunt profesionisti si oameni de la care ai ce invata.

Citeste si:
Insula spaniola Ibiza risca sa ramana fara apa din cauza turistilor
Insula spaniola Ibiza risca...

9. V-ar placea sa sustineti un concert in Ibiza? Ce show ati pregati?

De obicei in Ibiza live-urile se tin in cluburi. Ne-ar placea un concert in aer liber, pe scena mare, cu un show incendiar si muzica rock, drum’n’bass si altele. Ar fi o fuziune intre ce se intampla cu chitara in priza si beat-uri mai club. Ne simtim bine in directia dnb sau dub-step.

10. Nu cred ca ati stat in studio 24 din 24 de ore…unde v-ati relaxat/ cautat inspiratie? Ce locuri ati vizitat?

Am fost in multe locuri in care ne-am simtit bine, in afara de cluburi. Sunt numeroase plaje izolate cu peisaje superbe, sunt plaje ca cea de la Benirras unde se strang in fiecare duminica tot felul de hippioti, rastamani si bat la congas-uri pana la asfintitul soarelui, spre deliciul turistilor. Am umblat peste tot pe insula, am vizitat cetatea Ibizei, loc in care inca se mai locuieste. Am fost si la un party pe un catamaran intr-un tur al insulei, am avut ce face aici, pe langa lucrul la album.

11. Veti mai reveni in Ibiza? Ce recomandati celor care vor sa viziteze Ibiza?

Vom reveni cu placere in Ibiza, e un loc care va ramane in sufletul nostru. Pentru cei care doresc sa viziteze insula, le recomandam sa vina cu incredere, pentru ca merita vazuta, insa localnicii sunt foarte rigurosi in ceea ce priveste pastrarea curata si linistita a insulei apeland la politie fara ezitare. Asadar manierele in spatiul public sunt skill-uri necesare. In partea de Nord a insulei este zona linistita iar in partea de Sud, adica in orasele Ibiza si San Antonio se afla partea zbuciumata cu cluburi multe si turisti pe strazi non-stop in timpul verii, asta ca sa va puteti face o idee in cazul in care cautati cazare.

Powered by DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.