Sunt la aeroport in Bucuresti. Am avut un show de milioane aseara pe plaja, in Romania

Peste 30.000 de spectatori au fost prezenti sambata trecuta pe plaja H2O din Mamaia, unde artistul britanic Mika a sustinut un show incendiar in cadrul evenimentului Orange Summer Party… 30.000 au anuntat organizatorii. La drept vorbind, mie nu mi-a parut mare inghesuiala pe plaja H2O si nici isterie de tip MJ nu am observat. Ba chiar era spatiul aerisit, exceptand desigur primele randuri unde, e adevarat, se inghesuisera fanii inflacarati ale cantaretului.

Noi ne-am retras mai spre mare, ne-am asezat prosoapele strategic pe directia ecranelor uriase montate pe marginea scenei si ne-am lasat purtati de aburii unui Cuba Libre la pahar de plastic.
Galagia a inceput pe la ora 20:00, insa nu datorita lui Mika, ci australienilor de la Cut Copy. De inceput, au inceput bine, dar au sfarsit tare prost pe niste acorduri pe care chiar si urechea mea cvasiafona le-a sesizat. M-am cutremurat putin, am mai dat pe gat putin lichid si m-am cufundat in valurile marii.

Formatia a terminat concertul destul de repede, insa Mika s-a lasat asteptat pana in jurul orei 22:00. Artistul sosise in Mamaia cu o zi inainte deci intarzierea a fost planificata, dar exagerata judecand dupa reactiile din jur.

Intr-un final, putin dupa ora 10 pm Mika a inceput sa fredoneze melodia “Relax, Take It Easy”, urmata de hituri precum „Big girl, you are beautiful”, „We are golden” sau „Rain”. Vocea a fost intr-adevar impresionanta, dar show-ul n-a fost tocmai maret. Artistul si-a dat silinta, a dansat cu multa energie si a comunicat in permanenta cu publicul (in mare parte in romana!). Oamenii au fost receptivi, pusi pe distractie si pe mormait versuri pe care nu le cunosteau.

Pe Grace Kelly fac o baie in mare, mi-am spus in vreme ce ma zgribulisem sub un cateva randuri de prosoape menite sa ma incalzeasca. Insa baia mea s-a amanat pana in ziua urmatoare fiindca Mika nu a cantat melodia mea preferata (sau poate ca am ratat-o din cauza ca am atipit?).

Citeste si:
Cine va prezenta ediția din acest an la Eurovision Song Contest de...
Cine va prezenta ediția din...

N-am putut sa nu-mi amintesc de concertul Duffy tinut tot pe plaja H2O, dar anul trecut. Iar acesta din urma a fost, dupa umila mea parere, mult, mult, mult mai bun decat prestatia lui Mika din acest an. Fanii artistului au fost totusi fericiti si am observat reactii pozitive post concert in randul acestora. Gandesc ca poate Duffy a avut noroc anul trecut, ca ne-a dat pe spate cu acel mix in memoriam MJ care murise cu numai o zi in urma (sau poate ca Michael traieste…). Organizatorii au anuntat insa ca Mika a inregistrat un record de audienta pentru intreaga serie care cuprinde artisti precum Sophie Ellis-Bextor, Akon, Sugababes, Duffy si I Am Kloot.

“Sunt la aeroport in Bucuresti. Am avut un show de milioane aseara pe plaja, in Romania”, marturisea a doua zi Mika prin intermediul contului sau Twitter, twitter.com/mikasounds. Ma bucur ca ti-a placut Mika! Ne bucuram si noi ca ne-ai vizitat (e adevarat, unii mai mult decat altii) si te mai asteptam si alta data, dar te rugam ca data viitoare sa ne canti mai mult, sa ne lasi sa asteptam mai putin si sa faci putin mai mult spectacol. Si sa canti Grace Kelly! Ai avut noroc cu apa calda a marii si vremea buna fiindca altfel as fi regretat ca am batut drumul pana la mare weekendul trecut!

Citeste si:
Black Friday 2022.Vacanțe pe litoral cu oferte fierbinți de până la...
Black Friday 2022. Vacanțe pe...

Sursa:Kudika timp liber

Poze galerie: DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.