Asa cum s-a anuntat, videoclipul Imma Be Rocking that Body al celor de la Black Eyed Peas a avut premiera azi dimineata, simultan pe Dipdive si Vevo! De unde sa incep?

Asa cum s-a anuntat, videoclipul Imma Be Rocking that Body al celor de la Black Eyed Peas a avut premiera azi dimineata, simultan pe Dipdive si Vevo! De unde sa incep? Voi spune doar ca numai geniile de la BEP se puteau gandi la asa clip si la asa metoda de promovare. Totul a fost facut ca un scurt filmulet, foarte foarte tare, in care cei patru membri incep prin a lua peste picior toata tehnologia folosita de artisti in ultima perioada, facand, in acelasi timp, haz de necaz si de ei. Fergie se enerveaza si de aici incepe o intreaga poveste, in trei parti:

WOW! Cat poate sa imi placa! Incepand de la intriga in sine, pana la videoclipul propriu-zis in care Fergie arata bestial si toata ideea cu roboti si cu ei reusind sa aduca lumea la normal.. totul e perfect; calitatea videoclipului, povestii, imaginii, toate sunt la superlativ. Un nou numar 1 de pe ‘The E.N.D.‘ pentru BEP, pot sa garantez!

Ce parere aveti?

Powered byDivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.