Lady Gaga does Oprah! Mereu imi face placere sa scriu despre ea, pentru ca pur si simplu nu te poti plictisi de eaFace ce face si tot iese in evidenta!

Lady Gaga does Oprah! Mereu imi face placere sa scriu despre ea, pentru ca pur si simplu nu te poti plictisi de ea…Face ce face si tot iese in evidenta!

De data aceasta a ajuns si la Oprah, unde a sustinut un live-performance in stilul ei caracteristic: socant, dar in acelasi timp captivant. Aceasta a cantat un medley format din “Monster”/”Bad Romance”/”Speechless”, iar showul a iesit exact cum ma asteptam. Desi multi dintre voi ar spune ca vocea ei nu suna atat de bine cand danseaza, mie mi se pare chiar foarte tare. Wow!

In interviul pe care il veti asculta/ vedea mai jos, Gaga vorbeste despre cum a inceput ea sa cante, ce face cand se trezeste dimineata si multe alte amanunte “speciale” din cadrul turneului. Din pacate nu a aparut varianta HQ la interviu.

Powered by


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.