Locatia se numeste Under si are o capacitate de 100 de persoane, fiind prima de acest gen din Europa. Acesta va functiona si ca centru de cercetare pentru viata marina, noteaza Bored Panda. Desi abia s-a deschis, se pare ca deja sunt multiple cereri pentru rezervari.
Proiectat de firma de arhitectura Snohetta, restaurantul are o intrare similara cu cea intr-o sauna - scanduri de lemn care acopera partea de sus. Coborarea masoara 80 de metri si duce catre o zona dedicata meselor. Cei care vor servi masa aci, vor avea in fata o fereastra in care se poate vedea marea.
Constructia este facuta incat sa reziste conditiilor meteo extreme. Arhitectul, Kjetil Trædal Thorsen, a spus: "in aceasta cladire, va veti afla sub apa, peste fundul marii, intre pamant si mare. Asta iti va oferi noi perspective si modalitati de a vedea lumea, atat dincolo, cat si sub linia apei".
Meniul include 18 feluri care au la baza ingrediente locale si fructe de mare. O masa poate ajunge la 430 de dolari pentru o persoana, precizeaza Hot News.
Personalul include doar la bucatarie o echipa de 16 persoane cu experienta din restaurante cu stele Michelin.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Sondaj Libris: Când, unde, cât și de ce citesc românii. Ce buget alocă lunar...
Sursa: wall-street.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 24 aprilie?
Sursa: kudika.ro