Yuppy 22 Iunie 2018 17:48
Sa iti cumperi o casa, atunci cand esti tanar, presupune sa ai un buget urias si investitii majore. Este pana la urma o decizie pentru toata viata. O tanara s-a hotarat sa isi faca singura propria casa, dar nu oricum. Dupa ce a vazut un autobuz abandonat scos la vanzare, a decis sa il transforme intr-un apartament mobil.

Jessie Lipskin a decis sa isi faca propria casa, asa cum isi doreste. Atunci cand a vazut pe eBay un anunt de vanzare pentru un autobuz, a stiut ca trebuie sa il cumpere - era acelasi model pe care Keanu Reeves si Sanda Bullock il conduceau in filmul de actiune "Speed".

Urmatorii trei ani ani i-a dedicat transformarii lui intr-o casa pe roti, noteza boredpanda.




Rezultatul este pe masura, tanara declarand ca una dintre cele mai mari provocari a fost sa gaseasca oameni calificati care sa o ajute sa ii faca viziunea reala, o casa prietenoasa cu mediul. Astfel, Jessie a fost tot mai preocupata despre metode de sustenabilitate.

In total investitiile au ajuns la 70.000 de euro.

VIDEO:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.