O tanara musulmana din Australia a promis ca va dona cate un dolar australian pentru fiecare mesaj de ura anti-islamica pe care il primeste pe Twitter.

Susan Carland, o studenta la Universitatea Monash din Melbourn, convertita la islam, a promis ca va dona cate un dolar catre UINCEF pentru fiecare mesaj de ura primit pe Twitter.

Carland a povestit ca primeste regulat mesaje pe Twitter si Facebook in care este acuzata ca sustine crima, sexismul, razbooiul si opresiune. Multi dintre cei care o hartuiesc ii cer sa paraseasca Australia sau sa isi ia viata.

Susan Carland a donat pana acum 1.000 de dolari catre UNICEF.

O donatie de 1.000 de dolari. Dragi oameni plini de ura, copiii care au nevoie de acesti bani va multumesc” a scris tanara pe pagina personala de Twitter.

Tanara a povestit ca obisnuia sa ignore mesajele de ura, dar, inspirata de Coran, a decis sa faca o donatie ori de cat ori primeste astfel de mesaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.