Yuppy 24 Aprilie 2015 15:04
Antrenoarea de pilates Cassey Ho a gasit o metoda ingenioasa de a raspunde comentariilor rautacioase facute la adresa corpului ei.

Ai crede ca o antrenoare de pilates este singura persoana care ar fi tentata sa isi modifice corpul in Photoshop. Numai ca, indiferent cat de mult muncesti si cat de sculptat iti este corpul, cineva tot va gasi ceva in neregula cu el. Este si cazul antrenoarei de pilates, Cassey Ho.

Antrenoarea in varsta de 28 de ani a gasit o metoda ingenioasa de a raspune comentariilor rautacioase facute la adresa corpului ei. Printr-un clip intitulat "The Perfect Body", Cassey Ho a vrut sa demonstreze ca nesiguranta are mai putin de-a face cu felul in care arati si mai mult cu mentalitatile toxice care definesc vremurile in care traim.

In clip, Cassey Ho este aratat citind comentarii rautacioase precum "Esti prea grasa pentru a da altora sfaturi" sau "Antrenoare? Serios? Vezi ce faci cu burta aia", moment in care decide sa isi modifice corpul in Photoshop pentru a fi pe placul tuturor.

Clipul condamna mediul in care traim, in care femeile se vad fortate sa apeleze la tot felul de trucuri pentru a fi pe placul celor din jur.

Clipul a adunat peste 3 milioane de vizualizari pe Youtube, devenind viral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.