Yuppy 17 Aprilie 2015 14:58
Un blogger plus-size explica de ce a purta costum de baie nu inseamna a avea curaj.

Jessica Kane este un blogger de fashion plus-size. Atunci cand a postat o fotografie cu ea in costum de baie, imaginea a devenit virala. Cei 13.000 de fanii pe care ii are pe Instagram i-au admirat curajul de a imbraca costum de baie, in pofida dimensiunii plus-size.

"Esti uimitoare, mi-as dori sa am increderea ta."

"Mi-ar fi placut sa fiu la fel de increzatoare ca tine. Acum, chiar daca am slabit, inca nu ma simt suficient de comfortabil incat ca port costum de baie."

"Jessica, curajul tau este o inspiratie" au fost cateva din mesajele pe care bloggerul le-a primit.

Jessica Kane nu este deloc de acord cu reactia fanilor ei. Bloggerul nu crede ca a purta costum de baie atunci cand esti de dimensiuni plus-size inseamna a avea curaj.

"Asta nu a fost un semn de curaj. Multi m-au felicitat pentru curajul de a nu ma acoperi, dar acest lucuru presupune curaj doar daca iti pasa de ce gandesc ceilalti, iar mie nu imi pasa deloc.

A purta un costum de baie pe plaja nu inseamna curaj. Vreti sa stiti ce lucuri presupun curaj? O familie care se lupta cu o boala incurabila, o mama care incearca sa isi invinga dependenta, o persoana care incearca sa scape de violenta domestica, cineva care cere ajutor cand e pe punctul de a renunta la viata. Asta inseamna curaj, nu a purta un costum de baie."

Postarea bloggerului a devenit virala, depasind 50.000 de share-uri.

THIS WAS NOT BRAVE. I've been told how brave I am for not having a coverup, but going with out a wrap would only take...

Citeste si:
George Buhnici și Lorena au intrat din nou în atenția...
George Buhnici și Lorena au...
Posted by Jessica Kane on Tuesday, April 14, 2015

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.