Descopera ce semn esti conform Zodiacului Chinezesc.

Zodiacul Chinezesc este un sistem ciclic, care se repeta o data la 12 ani. Anii sunt reprezentati prin 12 semne. Fiecarui an ii este atribuit un animal mitic, care se repeta in ordinea: Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Oaie, Maimuta, Cocos, Caine, Porc. Cu alte cuvinte, al fiecare 12 ani, zodiacul chinezesc se repeta.

Anul Nou Chinezesc, a inceput anul acesta pe 19 februarie 2015 si se termina pe 7 februarie 2016, fiind anul Caprei (Oii) de lemn. Capra sau Oaia reprezinta o energie Yin, un simbol al armoniei si al linistii.

Semnul tau in Zodiacul Chinezesc este determinat de anul in care te-ai nascut. Daca, de exemplu, te-ai nascut in 1960, 1972, 1984, 1996 sau 2008 esti nascut sub semnul sobolanului. Iti plac provoarile si accepti cu usurinta schimbarile si lucrurile noi. Esti amuzant, inteligent, generos si protector.

Descopera care este semnul tau in Zodiacul Chinezesc, urmarind clipul de mai sus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.