DROP este un micro-hotel mobil pe care il poti instala oriunde ai chef.

Eco-trendul in arhitectura nu mai este demult o noutate. V-am vorbit chiar si noi, in repetate randuri, despre aceasta tendinta cunoscuta si ca "arhitectura supravietuirii". Case ecologice pe care le poti muta cand te-ai plictisit de peisaj, hoteluri eficiente energetic sau concepute pentru a se sustine pe termen lung sunt doar cateva dintre ideile propuse pana acum in cadrul targurilor de specialitate. Era normal ca urmatorul pas sa fie proiectarea lor.

Conceput de grupul creativ In-Tenta, DROP este un micro-hotel mobil care insumeaza toate calitatile de care pomeneam mai sus. Adica, este gandit in asa fel incat sa fie eficient energetic si poate fi instalat cam oriunde ai chef.

Cu un design organic, inspirat din natura, DROP a fost conceput in asa maniera astfel incat sa poata fi instalat in mijlocul naturii fara sa afecteze in vreun fel mediul inconjurator. Odata montat, micro-hotelul nu interfereaza in mod direct cu solul, ci sustinut de cativa piloni, "leviteaza" deasupra acestuia. Imaginati-va numai ca porniti intr-o calatorie si scapati de stresul rezervarilor, de camerele nearisite sau neigienice. Mai mult, aveti posibilitatea sa va alegeti propria priveliste.

"Pentru nomazii moderni, aceste incaperi ecologice nu sunt numai sustenabile, ci si surprinzator de comfortabile", spun cei de la In-Tenta. "Asadar, DROP este potrivit pentru toti cei care vor sa reduca la minimum impactul lor asupra mediului inconjurator".

Chiar daca in descrierea proiectului nu este mentionat nimic despre instalatii sanitare sau alte asemenea necesitati, cand ai ocazia sa iti instalezi camera oriunde iti doresti, cine isi mai pune astfel de intrebari? Dar, mai bine priviti:

Sursa foto: In-Tenta.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.