Vreti sa va lasati de fumat? V-am pregatit cele mai agresive reclame anti-fumat care poate, poate va vor convinge sa renuntati la acest obicei.

Reclamele anti-fumat sunt probabil cele mai laudate din industrie pentru creativitatea de care dau dovada. Indiferent de cat de creative sau de agresive ar fi, apare intotdeauna intrebarea: functioneaza oare aceste tactici? Isi ating aceste imagini socante, agresive, dezgustatoare uneori scopul? Nu pot sa nu ma intreb cate persoane, vazand una din aceste reclame au renuntat cu adevarat la fumat, pentru cat persoane socul a fost atat de intens incat au aruncat tigara din mana si si-au spus "Da, au dreptate! Imi face rau. Renunt la fumat!"

Probabil ca un efect exista. Nu unul imediat, insa, ci unul care se formeaza in timp, cu cat esti expus mai mult si mai des la astfel de reclame din ce in ce mai socante, din ce in ce mai agresive despre efectele fumatului. Expusi constant acestui mesaj, probabil ca, la un moment dat, un click sau un declick se va produce undeva.

Pe voi v-au convins aceste reclame antifumat? Credeti ca au vreun efect?

In GALERIA FOTO v-am pregatit mai multe reclame anti-fumat care au impresionat prin agresivitatea lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.