Pawel Kuczynski surprinde in ilustratiile sale ironiile vietii si ale lumii. O face cu sarcasm fin care smulge zambete amare si da de gandit.

Pawel Kuczynski este un artist polonez cunoscut pentru maniera in care portretizeaza politicul si societatea contemporana. Este renumit, mai ales, pentru ilustratiile sale satirice care descriu cum nu se poate mai bine realitatea politica sociala si culturala. Lucrarile sale, care trateaza teme si adevaruri universal valabile, par sa fie mereu de actualitate. Dupa cum veti vedea, ilustratiile lui Pawel Kuczynski reusesc sa smulga zambete, amare ce-i drept, si sa dea de gandit.

Nascut in 1976, in Szczecin, Pawel Kuczynski a absolvit Academia de Arte Frumoase din Poznan, cu specializarea grafica. Din 2004 a inceput sa deseneze indeosebi ilustratii satirice pentru care a primit pana acum aproape 100 de premii si distinctii. Contrastul dintre stilul sau animat si temele profunde pe care le abordeaza ilustratiile sale, l-au clasat drept unul dintre cei mai cunoscuti artisti grafici polonezi.

In GALERIA FOTO puteti admira cateva din superbele ilustratii ale Pawel Kuczynski. Mai multe lucrari puteti gasi pe site-ul artistului.

Sursa foto: pawelkuczynski.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.