Celebrul serial de animatie se pregateste sa se relanseze tot pe postul MTV, cel care in urma cu aproape 20 de ani difuza primul serial din aceasta serie.

Beavis and Butt-Head revin la MTV. Producatorii serialului animat au decis ca este un moment propice sa relanseze aceasta serie care a facut istorie in anii '90. Celebre pentru glumele lor nesarate cele doua personaje se pregatesc sa prinda din nou viata de data aceasta in anii 2000, trecand prin situatii moderne.

Daca va ganditi ca cei doi protagonisti au imbatranit va inselati deoarece producatorii nu au dorit sa le modifice infatisarea ci doar sa-i plaseze pe acestia in situatii noi, curente si de actualitate.

Primul episod din Beavis and Butt-Head o sa fie difuzat la sfarsitul acestei luni in Statele Unite si o sa-i regaseasca pe cei doi in fata televizorului urmarind un film de groaza cu ocazia Halloween-ului.

Mai jos va puteti aduce aminte despre Beavis and Butt Head in cateva momente celebre






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.