Este clar ca povestile nu mai vand. Atat in cazul filmelor cat si in cazl jocurilor efectle speciale joaca un rol extraordinar de important. Vezi cum se transforma o scena banala intr-o scena de film.

Cu bunavointa unui cunoscut blogger din domeniul game-ingului am reusit sa descoperim cateva clipuri care ne arata cat de mult transforma efectele speciale scenele filmate.

Game of Thrones este un film care beneficiaza din plin de astfel de efecte speciale, iar clipurile de mai jos va vor arata cat de mult conteaza munca de studio a graficienilor si expertilor in efecte speciale. In acelasi timp veti putea sa observati cat este realitate si cat este fictiune, dar si cat a evoluat industria cinematografiei de la inceputuri si pana acum.

Totusi, intr-un final, fie ca suntem sau nu pro astfel de practici nu putem sa nu apreciem cat de bine sunt lucrate toate scenele, in unele cazuri fiind foarte greu sa ne dam seama unde este defapt realitatea si unde este fictiunea.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.