Vorbeam de Ziua Indragostilor intr-un articol despre cum sa eviti sa faci gafe cu aceasta ocazie sau cum sa nu cazi in prada kitsch-urilor si a cadourilor de prost gust. Iata ca a venit Pastele si ne-am lovit de un alt fenomen care se pare ca deranjeaza din ce in ce mai mult: mesajele siropoase, sms-urile care nu exprima decat falsitate si toate acele urari care nu au nicio legatura cu aceasta sarbatoare. Mai jos am selectat cateva dintre cele mai nereusite urari de Paste.

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

Hristos a inviat! Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

Dumnezeul nostru Iisus Hristos..a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate, de niste fiinte pe care ii numim oameni… Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata pentru noi..si pentru ceilalti oameni.
Hristos a Inviat!

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

De-ar fi sa vina Isus,din ceruri,inapoi
E semn ca ne iubeste,ne iarta,…spunem noi !
Ca Dumnezeu exista !..i-un lucru adevarat!
Chiar maine dimineata,spui…HRISTOS A INVIAT!
De poti avea in suflet,mereu caldura verii
Sa poti sa dai la toti,minunea primaverii.
S-aduni in inima ta toata iubirea,
Cat poti sa dai si tu,la toata omanirea…LA MULTI ANI ! PASTE FERICIT

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari !

Tup in sus si tup in jos, un gand bun, Paste frumos! Suflet plin de bucurie, Si pe masa bogatie! Sarbatori minunate!

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.

Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese... Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.

Dincolo de cadouri, de petreceri... se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

Mi-am facut 'wishlist-ul' de Paste... te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii!

Vine o zi ...cand pasesti cu smerenie pragul casei , cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor... , cand se-mparte lumina pentru fiecare: sarac si bogatie. Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare. Vine Pastele, Sarbatoarea Inaltarii Domnului!

"Iisus a fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre crini". la multi ani si Hristos a Inviat.”

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine: A aflat din Parlament ca e CRIZA in buget...
Asa ca s-a imbatat, ca sa nu fie CRIZAT... PASTE FERICIT

Un inger bland din cer coboara, se roaga-n taina,apoi zboara, de-acolo sus el ne trimite: Un zambet bland, o raza calda Si trei cuvinte: Hristos a inviat !
16 IEPURASI.. 8 SE SPIONEAZA...5 SUNT LA SOMNIC SI FRUMOS VISEAZA...2 MAI ALBIORI..DAU CADOU DE SARBATORI..IAR ULTIMUL A CITIT..UN NOU PASTE FERICIT


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.