Maja, o tanara din Polonia, de demonstreaza ca e exact in cadrul amintit de noi mai sus. Urmariti linkul pentru a vedea capturile:

Realizarea fotografiilor in mod macro nu presupune numai apasarea unui buton pe o camera "sapuniera" si gata, sa ne minunam cu rezultatul extraordinar. De cele mai multe ori nu se va obtine asa ceva.

Cei care se pricep cu adevarat prefera focusul manual, neaparat cu aparate SLR profesioniste. Numai asa rezulta fotografii care par facute cu un microscop optic: focalizare perfecta, culori clare in tot campul. Daca apare efectul Bokeh, nu e motiv de plans. De regula, bokeh adauga spectaculozitate fotografiei, el aparand natural cand aparatul focalizeaza un obiect in prim plan si planul secund isi pierde din claritate, generandu-se puncte luminoase circulare sau poligonale de diferite culori. Maja, o tanara din Polonia, de demonstreaza ca e exact in cadrul amintit de noi mai sus. Urmariti linkul pentru a vedea capturile:

Click aici pentru a vedea fotografiile macro ale Majei!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.