Cu aparate profesioniste (K7 si K10D, ambele de la Pentax - plus o sumedenie de kit-uri de lentile si accesorii) Joni reuseste sa realizeze fotografii magice. Ramai pur si simplu fara cuvinte cand le privesti...

Joni Niemela traieste undeva in vestul Finlandei, acolo unde cerul ii ofera spectacole multicolore iar natura nu oboseste niciodata.

Cineva spunea ca nu exista niciun lucru complicat. Fiecare lucru aparent complicat este format din mai multe lucruri simple. Dar nu exista niciun lucru simplu... Acel cineva era chiar Immanuel Kant si mare dreptate avea, de la fir de iarba si pana la sequoia. In viata noastra tindem sa fugim dupa obiecte mari: o masina, o casa, un job cat mai bun. In urgia noastra, uitam de lucrurile mici, care conteaza cu adevarat. Omul uita de cele mai de pret elemente, gesturi, ganduri. Numai raportandu-ne la natura, cati se opresc oare locului sa o admire asa cum trebuie? Noroc ca exista fotografi de exceptie, asa cum este Joni. Cu aparate profesioniste (K7 si K10D, ambele de la Pentax - plus o sumedenie de kit-uri de lentile si accesorii) Joni reuseste sa realizeze fotografii magice. Ramai pur si simplu fara cuvinte cand le privesti...

Click aici pentru a vedea fotografiile macro ale lui Joni!

Si daca credeti cumva ca asta e tot, stati sa vedeti si fotografiile cu natura, surprinsa in cele mai frumoase ipostaze ale ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.