Cum arata fiinta din fata camerei? Izbitor de mult cu un om, dar unele institutii neaga vehement asta. Unde esti tu Darwin... Urmariti linkul pentru a vedea fotografiile lui Tim Flach:

Se uita, cu ochi mari si curiosi, spre obiectiv. Tim se afla de cealalta parte. Intre ei e doar un aparat de fotografiat si, probabil, cel putin o veriga lipsa...

Tim Flach nu e fotograf de ieri. Nici de alaltaieri. E adanc infipt in domeniu. Pe langa asta, stie exact cum sa se apropie de subiectii sai, pana la nivel de vena umflata, de pupile in midriaza, de fir de par sau chiar embrion. Cum arata un cal la cateva zile dupa formarea zigotului? Exact ca un om, la tot atatea zile. Rapid, informatiile din gene dicteaza o cu totul alta evolutie. Cum arata fiinta din fata camerei? Izbitor de mult cu un om, dar unele institutii neaga vehement asta. Unde esti tu Darwin... Urmariti linkul pentru a vedea fotografiile lui Tim Flach:

Click aici pentru a vedea fascinantele fotografii facute de Tim Flach!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.