Luati o pauza si urmariti 30 de poze fabuloase!

Cand vezi orasele, muntii, raurile si campiile din avion, atunci cand norii nu se interpun intre hublou si pamant, ai un sentiment de micime. Esti fascinant si nu-ti vine sa crezi ca totul nu e un wallpaper, ci realitatea. Dar oare cum te-ai simti sa-ti vezi planeta din spatiu?

Pentru asta exista NASA. Oamenii de acolo se dedica zi si noapte pentru studierea spatiului. Au cele mai bune instrumente pentru cele mai frumoase fotografii. Ce telescoapele performante vad la mii de ani lumina departare. De pe Statia Spatiala Internationala vad orasele ziua sau noaptea, norii cu furtunile lor, oceanele, algele care acopera lacurile, raurile meandrate si constructiile din Dubai care apar ca ciupercile dupa ploaie. Iar poza cu Terra vazuta de pe Luna este precum cadoul mult asteptat de Craciun... Luati o pauza si urmariti 30 de poze fabuloase!

Click aici pentru a vedea 30 de fotografii fabuloase facute de NASA!

Click aici pentru a vedea 30 de fotografii fabuloase facute de NASA!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.