Fish House are terase, are dotari strict necesare, materiale prietenoase si o imbinare perfect echilibrata intre elementele naturii. Acolo unde s-a putut, acestea au si fost invitate inauntru.

Designerii creativi de la Guz Architects au terminat unul dintre cele mai frumoase proiecte ale lor: Fish House, o vila impresionanta asezata undeva prin Singapore, acolo unde contrastele nu inceteaza sa ne uimeasca.

Designul general se potriveste perfect cu natura ambientala, care detine o umiditate ridicata. Astfel, Fish House este construita din lemn, otel si foarte multa sticla, elemente ce genereaza spatii deschise largi, iluminare cat mai naturala si un efect vizual de vis. Veti vedea, urmarind pozele superbe din galeria foto, ca si functionalitatea este de vis pentru cine doreste o viata relaxata. Acest bungalou modern are la parter o piscina care inconjura casa, asa cum castelele vechi erau inconjurate de santuri umplute cu apa. Aici nu e vorba de aparare, ci numai de lifestyle desavarsit.

Totul este simplu, totul vrea sa se impace cat mai bine cu mediul inconjurator. Acoperisul a fost acoperit cu gazon, pe el putandu-se chiar sta, pentru a admira inca o data, de la o alta inaltime, splendida priveliste oferita de ocean. Fish House are terase, are dotari strict necesare, materiale prietenoase si o imbinare perfect echilibrata intre elementele naturii. Acolo unde s-a putut, acestea au si fost invitate inauntru.

Photos: Guz Architects


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.