Iti poti introduce mountain bike-ul in rucsac in cateva minute, pleci cu masina sau cu trenul intr-o locatie noua si acolo te bucuri de plimbari relaxante prin aer liber si curat...

Daca sunteti iubitori de jocuri puzzle sau Lego, urmatoarea bicicleta va fi un adevarat deliciu. Momentan, numai unul vizual, deoarece avem in fata ochilor un concept aparent banal, dar cu un potential urias de a schimba constructia de referinta a clasicelor vehicule pe doua roti.

Conceptul apartine cretivilor de la Coreh, care au desenat o noua roata si un cadru, ambele putand fi pliate la maximum pentru a incapea apoi intr-un bagaj decent, usor de transportat sau chiar de depozitat. Fiecare roata are cate sase module prinse de butuc prin cate doua spite pliabile. Rotile nu au o camera de aer conventionala, ci o suprafata cauciucata care este asezata peste o structura polimerica ce absoarbe socurile si asigura o frecare corespunzatoare cu zona de rulare. Lantul clasic a devenit curea de transmisie, din pacate fara posibilitatea de a schimba viteze.

Cadrul este format din doua triunghiuri extensibile. Fiecare parte a cadrului poate telescopa cu usurinta, asigurand fie dimensiuni mici pentru transport, fie marimi ideale pentru calatorii. In viziunea Coreh, bicicletele viitorului ar trebui sa fie cat mai simple, usor de manipulat si de folosit. Iti poti introduce mountain bike-ul in rucsac in cateva minute, pleci cu masina sau cu trenul intr-o locatie noua si acolo te bucuri de plimbari relaxante prin aer liber si curat...

Poze, in galeria foto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.