Participa la concurs si poti castiga unul din cele 5 premii. Fiecare premiu este in valoare de 45 ron.

Concurs Somerset - e vremea sa simti diferenta!

Somerset te ajuta sa ai cu adevarat pielea cea mai fina!
Compania britanica Somerset este specializata in crearea de produse specifice ingrijirii pielii barbatilor. Cele mai reprezentative sunt spectaculoasele uleiuri pentru barbierit, dar si gelurile de barbierit sau gama de ingrijire a tenului ( creme, scrub pentru fata, balsam, sapun).

Gama de ingrijire a tenului de la Somerset contine patru produse basic, de cea mai buna calitate, produse pe baza de substante active naturale . Rezultatul? Cea mai fina si placuta piele a barbatului care le foloseste!

Produsele liniei Somerset se gasesc in peste 15 tari de pe toate continentele, fiind apreciate pentru continutul lor cu extracte naturale si pentru efectele benefice aduse pielii.
Gama Somerset se gaseste in lanturile de farmacii si magazinele specializate de produse cosmetice.

Participa la concurs si poti castiga unul din cele 5 premii. Fiecare premiu este in valoare de 45 ron. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la o intrebare simpla, pe forum: Cine te ajuta sa ai pielea cea mai fina?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.