Arata ca esti fenomenal: vino sa alergi pe cei 1500 de km ramasi din traseul Turului Phenomenal Gillette - cea mai lunga stafeta din lume

Arata ca esti fenomenal: vino sa alergi pe cei 1500 de km ramasi din traseul Turului Phenomenal Gillette - cea mai lunga stafeta din lume

Bucuresti, 28 septembrie: Dupa 7 zile si peste 160 ore de alergare continua, Turul Phenomenal Gillette a trecut de jumatate din distanta totala propusa la start.

Startul Turului Phenomenal Gillette a fost dat pe 21 septembrie in Bucuresti de catre Razvan Lucescu si a traversat pana in acest moment judetele Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani si Bistrita-Nasaud.

Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansarii in Romania a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiaza de tehnologia inovativa de barbierit cu 5 lame pentru confort si 1 pentru precizie, care ajuta barbatii sa arate si sa se simta fenomenal inca de la primele momente ale zilei.

„Ne bucuram ca barbatii fenomenali care s-au alaturat Turului Phenomenal Gillette au parcurs cu bine pana in acest moment jumatate din traseul stabilit initial. Acest tur ofera barbatilor romani sansa de a dovedi ca pot realiza lucruri extraordinare, la final putand fi mandri ca au scris istoria celei mai lungi stafete din lume! Ii incurajam si pe alti barbati sa se inscrie pe www.phenomenal.ro si sa preia stafeta in orasele prin care urmeaza sa trecem” declara Teodora Popescu, PR Manager Gillette.

La Slobozia stafeta a fost preluats de: Dumitru Florin Munteanu – director al Fundatiei „Ciulinii Baraganului”, organizatie care isi propune sa dezvolte spiritul conservarii patrimoniului national si al protectiei mediului organizand actiuni de ecologizare, Valentin Stoica – campion la competitiile nationale si internationale de raliuri si Eugen Ghita - presedintele asociatiei “ Ajuta-ne sa intelegem lumea”, care ii sprijina pe copiii cu autism.

Citeste si:
Gillette Mach 3 Sensitive prezinta 'Cel mai dorit barbat din Romania'
Gillette Mach 3 Sensitive...

La Constanta, domnul profesor de fizica, Ion Bararu, coordonator al echipei de liceeni constanteni care a castigat cele mai mari premii la competitii internationale de design spatial a fost cel care a parcurs o portiune a traseului stafetei, fiind insotit chiar de discipolii săi.

Ivan Patzaichin a fost cel care a preluat stafeta la Tulcea in Piata Civica, cvadruplul laureat cu aur la Jocurile Olimpice fiind onorat sa reprezinte Tulcea alaturi de voluntarii inscrisi pe site.

Galatiul a fost reprezentat de: George Biter, castigator a numeroase premii la competitiile sportive ale pompierilor la nivel national si international, Mircea Marian Petria, tanarul care, in ciuda handicapului locomotor, participa si castiga premii importante la competitii de atletism dedicate persoanelor cu handicap si Maximilian Popescu, organizator al Zilelor Marinei la Galati timp de mai bine de 30 de ani.

Citeste si:
Timisoara preda stafeta. Bacau preia titlul Capitala Tineretului...
Timisoara preda stafeta....

Vasluianul Ovidiu Salceanu, profesor de sport in cadrul Liceului Teoretic Emil Racovita a purtat stafeta in orasul sau in aplauzele elevilor si ale sustinatorilor Turului Phenomenal Gillete adunati in Centrul Civic din localitate.

Orasul Iasi a fost reprezentat de Filip Papa - membru fondator al cvartetului Ad Libitum si violoncelist in cadrul acestui grup, participand la diverse competitii si proiecte muzicale, dar si de Adrian Afteni – medaliat prin excelenta pentru proiectele culturale pe care le organizeaza.

Nici Botosaniul nu a fost mai prejos, avandu-l ca purtator de stafeta pe Daniel Schiopu, antrenor de fotbal la copii si juniori la Clubul Sportiv Scolar din Botosani.

Sucevenii au avut si ei reprezentanti, in ciuda orei matinale la care s-au intilnit cu coloana oficiala. Petru Ghervan, antrenorul echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava a venit insotit de echipa sa de sportivi ce a ajuns in finala europeana Challenge Cup.

Citeste si:
JO 2012: SUA bat recordul mondial din 1985
JO 2012: SUA bat recordul...

Bistrita a fost reprezentata in Turul Phenomenal Gillette de Alexandru Vagner, unul dintre jucatorii echipei locale de fotbal, Gloria Bistrita.

Pana la finalul stafetei, care se estimeaza a fi pe 5 octombrie, stafeta va mai trecere prin judetele Maramures, Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Olt, Arges, Dambovita si Prahova. Cei care doresc sa se alature stafetei pot face in continuare acest lucru in locurile special amenajate din urmatoarele orase: Baia Mare, Oradea, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Craiova,Targoviste, Ploiesti si Bucuresti (la finalul stafetei). Participantii se pot inscrie on-line, conform regulamentului afisat pe site-ul oficial www.phenomenal.ro, completand un formular de inscriere.

Istoria Turului Phenomenal Gillette va fi scrisa alaturi de Mercedes-Benz, care devine astfel partener al celei mai lungi stafete din lume, dovedind inca o data atasamentul pentru inovatie si perseverenta in stabilirea noilor standarde. Pe parcursul traseului alergatorii vor fi insotiti de o intreaga caravana de autovehicule Mercedes-Benz, care isi vor demonstra performantele de exceptie. O serie de autoturisme Clasa E si GLK, alaturi de mai multe modele Viano si Vito vor parcurge cei aproape 3.000 km sustinand participantii la tur prin fiabilitatea si siguranta remarcabila.

Citeste si:
Noul Gillette Fusion Proglide: cele mai subtiri lame din lume
Noul Gillette Fusion...

Proiectul se desfasoara in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.