Hamilton Khaki Conservation este un ceas special. Nu spunem asta numai datorita caracteristicilor sale excelente, dar si datorita faptului ca Harrison Ford s-a implicat in constructia lui.

Hamilton Khaki Conservation este un ceas special. Nu spunem asta numai datorita caracteristicilor sale excelente, dar si datorita faptului ca Harrison Ford s-a implicat in constructia lui si o parte din sumele incasate de Hamilton merg spre organizatia Conservation International, care lupta pentru o lume mai buna.

Partea posterioara a ceasului prezinta o fereastra prin transparenta careia se pot vedea mecanismele si care are gravata semnatura lui Harrison Ford, impreuna cu logo-ul CI. Cadranul de 42mm diametru are in partea stanga presetari pentru Colombia - Mexico - Suriname - Brazil - South Africa - Madagascar - China - Philippines - Indonesia, in partea dreapta spre ora 3, data care este afisata printr-un decupaj rectangular iar langa axul indicatoarelor de ora, minut si secunda, se mai gaseste un decupaj prin care se observa un marcaj rotitor ce indica minutele.

Deviza Hamilton este "Time to protect the planet". Iata ce a marturisit Harrison Ford: "De sanatatea noastra depinde vitalitatea speciilor viitoare pe Pamant. Atunci cand protejam locurilor in care viata poate inflori, intarim nu numai viitorul medicinei, al agriculturii sau al industriei, dar si conditia esentiala pentru pace si prosperitate." Astfel, noul ceas Khaki Conservation, nu are numai menirea de a indica timpul, dar si de a face o lume mai buna, prin ajutarea fundatiei CI care opereaza in 40 de tari pe tot mapamondul.

via Hamilton


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.