Cine vrea insa sa iasa din tipare, purtand un gadget inovativ construit din aluminiu si cu o tehnologie LED menita sa adauge un plus de originalitate, se poate orienta catre produsele TokyoFlash.

Kisai Sensai: Un ceas traznit dar interesant

Kisai Sensai nu este genul de ceas care se preteaza barbatilor ce indragesc accesoriile clasice. Cine vrea insa sa iasa din tipare, purtand un gadget inovativ construit din aluminiu si cu o tehnologie LED menita sa adauge un plus de originalitate, se poate orienta catre produsele TokyoFlash.

Look-ul futuristic este ceva obisnuit la Sensai. Noul Kisai vine intr-o forma prietenoasa si usoara (numai 72 de grame), cu o suprafata ce prezinta un design simplu si totodata atractiv. LED-urile rosii, verzi sau galbene, ascunse sub mici cupole din acril, afiseaza ora altfel decat ne-am fi asteptat. Se poate seta si o schema de animatie, in care luminile se rotesc creand efecte deosebite.

Cum anume se citeste ora pe acest ceas Kisai? Luand drept exemplu a doua poza, observam in partea inferioara si putin spre stanga, existenta a 12 LED-uri rosii grupate in doua arce de cerc. Ele corespund orei. Pentru a afla si minutele, exista doua zone distincte. Una cu LED-uri verzi, fiecare LED reprezentand 5 minute, si una cu patru lumini asezate in coltul din dreapta sus. In primul exemplu, ora este 5:28, adica 5 LED-uri rosii, 5 LED-uri verzi (5x5= 25 de minute) si 3 LED-uri de sus (25+3= 28 de minute).

Ceasurile Kisai Sensai sunt accesorii de calitate, care vin cu o garantie de 3 ani. Ele se potrivesc oricarei incheieturi, gratie curelei ajustabile si oricarui gust, gratie culorilor diferite. Un ceas Kisai costa aproximativ 240 de dolari.

via: TokyoFlash


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.