O berica servita din cand in cand nu are cum sa faca rau, mai ales acum cu toate meciurile acestea din Liga Campionilor. Iti prezentam cateva modele traznite de desfacatoare, precum si cateva metode rapide de a deschide o sticla!

O bere servita din cand in cand nu are cum sa faca rau, mai ales acum cu toate meciurile acestea din Liga Campionilor. Iti prezentam cateva modele traznite de desfacatoare, precum si cateva metode rapide de a deschide o sticla!

Se intampla de multe ori sa ajungem prin diverse locuri, la un gratar, un picnic sau o partida de pescuit. Ce ne facem daca berea (la sticla, ca e mai buna asa!) este rece si ne asteapta sa o savuram, iar noi nu avem niciun desfacator? Trebuie sa includem cateva trick-uri in ghidul nostru de supravietuire..

Puteti vedea in clipul urmator cat de rapid sare un capac, folosind o simpla bancnota (nu trebuie neaparat sa utilizati dolari, merge si cu euro..):

Daca ati cheltuit toti banii si buzunarele refuza sa coopereze, un ziar se poate dovedi un aliat de nadejde:

Va prezentam si varianta extrema, buna numai pentru taietorii de lemne care au experienta in manuirea drujbei. Nu incercati asa ceva acasa!

Iata si un mecanism ingenios construit din piese LEGO:

Acum ca ati invatat cateva metode simple de a desface o sticla de bere, va invitam sa urmariti poze cu desfacatoare traznite! Nu ratati galeria foto!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.