Motorola AURA: lux, eleganta, rafinament si un pret de 2000$

AURA vine cu o tastatura metalica usor de apasat si foarte intuitiva. Pe partile laterale mai exista butonul de actionare a camerei foto, tastele de volum si o tasta push-to-talk. Capacul care se roteste prezinta o finisare excelenta, cu o serie de linii care pornesc de la display, ocolesc logo-ul si se intorc la nivelul 'ochiului' rosu.

Display-ul circular afiseaza 16 milioane de culori. El se roteste odata cu clapeta, gratie unui mecanism cu rulment, facut in Elvetia. Fundalul rosu asigura un plus la capitolul vizual.

AURA are o camera foto cu lentila realizata dintr-un safir de 62 carate. Rezolutia este de 2 megapixeli. Partea posterioara prezinta si ea un design deosebit. Motorola AURA merge in retele quadband GSM. Ca dotari extra amintim stereo Bluetooth, slotul microSD si playerul multimedia performant.

AURA rezista 7.3 ore in talktime si aproximativ 400 de ore in standby. Va fi disponibil din data de 4 decembrie, la un pret de 2000$.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.