Timp de o luna, spatiul boem al galeriei, conturat in lumina antica, va fi colorat de peisajele nordului. Publicul va putea admira 30 de imagini din Finlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia.

Pe 22 octombrie la ora 19:00, Galeriile Sigma din Bucuresti (Str. Luigi Cazzavilan 12, zona Cismigiu pe langa Conservator, www.anticar.ro) vor gazdui vernisajul expozitiei de fotografie 'Hiking North' semnata Dragos Bratasanu. Timp de o luna, spatiul boem al galeriei, conturat in lumina antica, va fi colorat de peisajele nordului. Publicul va putea admira 30 de imagini din Finlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia.

Vernisajul expozitiei 'Hiking North' ii are invitati pe Alain Godon si Sorin Terinte. Cei doi vor concerta live in spatiul galeriei, interpretand piese celebre din repertoriul international si vor completa cu succes atmosfera placuta din Galeriile Sigma.

Acest proiect vine ca o continuare a expozitiei organizate la Ambasada Norvegiei la Bucuresti cu ocazia aniversarii zilei nationale, pe 17 mai 2008. Evenimentul nu a fost deschis publicului larg, dar a avut o primire foarte buna din partea oficialitatilor si a tuturor celor prezenti. 'Hiking North' se adreseaza de aceasta data tuturor celor interesati sa petreaca o seara de basm cu ceai, carti vechi, muzica buna si fotografii, alaturi de prieteni. Expozitia va fi deschisa in perioada 22 octombire ? 21 noiembrie, cu acces liber pentru public.

Printre proiectele anterioare ale artistului se numara colaborari cu Al di Meola, Phoenix, RedNex (Suedia), Villeroy & Boch, Wella, Hochland, Adidas, Ursus, Lockheed Martin (USA), E-Tech (China), si expozitii in Romania (Ambasada Norvegiei la Bucuresti- 'Norway - celebration of the national day', Camera de comert Romano-Britanica - 'Looking at Romania, through Rose Tinted Lenses', Palatul Sutu -Fotogeografica 2008, Sala Dalles - Fotosinteza, Baia Mare, Seini,Cluj - Forever Young East-West Festival), Franta (Paris, Lille, Villeneuve d'Ascq - Forever Young East-West Festival), Marea Britanie (Institutul Cultural Roman la Londra – 'Looking at Romania, through Rose Tinted Lenses').

Un proiect inedit al artistului este Chocolate-Kids (fotografie artistica pentru copii). Acest concept a fost introdus pentru a oferi clientilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.

In organizarea acestei expozitii, s-au alaturat si prietenii nostri de la AME Design, Finlandia precum si Print and Stuff, care ne-au ajutat sa oferim publicului o mica parte din spiritul viking.

http://www.dragosbratasanu.com/


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.