Daca te plimbi prin Europa (si nu numai) vara asta, iti prezentam cateva dintre cele mai luxoase cluburi de unde nu ai voie sa lipsesti.

Vara si-a luat rolul in serios. Odata ce a crescut temperatura cluburile si teresele din intrega lume si-au deschis si ele portile si au oferte cat se poate de interesante. Nimic nu se compara cu o iesire seara, pe racoare, impreuna cu prietenii, la un cico sau mai mult.

Daca te plimbi prin Europa vara asta, iti prezentam cateva dintre cele mai luxoase cluburi de unde nu ai voie sa lipsesti. Atmosfera este incredibila si distractia garantata.

LONDRA: Cuckoo Club

Deschis doar in zilelele de miercuri, Cuckoo Club este probabil cea mai buna alegere pe care o poti face in Londra. Vestitele cocktail-uri, savuroase, racoritoare, cu toate aromele pe care ti le poti imagina, aici le gasesti. Muzica este antrenanta si poate ai noroc si dai si peste vedete de calibru cum ar fi Kate Moss, Sadie Frost si chiar Marilyn Manson.

CROATIA: Carpe Diem

Un nume sugestiv pentru un club memorabil. Daca esti romantic incurabil, aici trebuie sa ajungi. Printre iaht-uri, apusul vazut de langa clubul Carpe Diem este cel mai frumos. Aici se asculta foarte mult jazz, iar pe langa cocktail-urile clasice se servesc vinurile si vinurile spumante.

SARDINIA: Billionaire

Daca te aflii in zona si chiar vrei sa faci impresie, trebuie sa stii totul despre Billionaire. In primul rand clubul este foarte cautat de oamenii cu bani din cam toata Europa. Trebuie sa-ti faci o rezervare din timp, pentru ca aici nu poti sa intri oricum, ca si cum te-ai intoarce de la plaja. Tinuta este obligatoriu decenta, asa ca va trebui sa iti alegi un costum chic si sa ai o partenera care sa poarte rochie de seara.
In Billionaire nimic nu este ieftin si cand spunem asta ne referim la faptul ca aici nicio bautura nu costa sub 70 de euro. Clubul este deschis pe perioada verii, din iunie pana la inceputul lui septembrie si reprezinta Perla Insulei Sardinia. Vedete precum hair-stilista Margherita Missoni, Francesco Totti, David Beckham si Denzel Washington sunt mai mereu prezente aici.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Iesim acum de pe continentul european si ajungem mai intai in...

HONG KONG: Volar

Volar este clubul tinerilor nonconformisti. Construit in stil inedit, designul urmand in general linii drepte, Volar este clubul tinerilor instariti din zona Asiei. Din pacate clubul este exclusivist si doar membrii au ocazia sa intre, in schimb in weekend ei isi pot aduce cate 2 prieteni fiecare. Daca ajungi aici, trebuie sa incerci Vodka cu miere 'Volar', un produs cu totul deosebit.

LOS ANGELES: Hyde Lounge

Piele de crocodil, lumanari, atmosfera intima. Sunt cateva cuvinte care caracterizeaza acest club. Hyde Lounge este impanzit de vedete celebre precum Kate Bosworth, Joaquin Phoenix, Lindsay Lohan, Jared Leto, Zach Braff si Jessica Alba, pe care le poti gasi aici aproape zilnic.

Cand vine vorba despre distractie de lux ne putem referi si la localuri autohtone. Doua dintre cele mai bine cotate cluburi din sud-estul Europei se afla in Capitala: Gaia si Bamboo reprezinta alegeri foarte bune, mai ales in randul pretentiosilor - vedetele autohtone, dar si de peste hotare.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Autor: Alex Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.