Credeai ca tortul pentru nunta ta este cel mai costisitor?

Credeai ca tortul pentru nunta ta este cel mai costisitor? Inseamna ca nu ai aflat care este culmea opulentei in materie de design culinar matrimonial!

Ce imagine iti apare in minte atunci cand te gandesti la cel mai scump tort de nunta din lume? Probabil ca iti imaginezi o prajitura imensa, formata din cele mai fine ingrediente, scaldata in frisca, ciocolata si tot felul de glazuri sofisticate. Ei bine, asa arata cel mai scump tort din lume si este cat se poate de necomestibil!

Un design destul de ambiguu in comparatie cu notorietatea sa... In valoare de 20 de milioane $, prajitura extravaganta este acoperita cu diamante si multe alte bijuterii inedite.

Tortul creat de Mimi So Jewelers in colaborare cu cofetaria Nahid La Patisserie Artistique, a fost prezentat in Los Angeles la finalul anului 2006 si a constituit atractia expozitiei Luxury Brands Bridal Show, dedicata produselor de lux pentru nunti.

In aceste conditii, cel mai scump tort din lume este totodata si cel mai periculos pentru organism. Chiar daca era improbabil ca cineva sa incerce sa il deguste, designerii au dorit sa se asigure ca in preajma tortului nu se va nimeri vreun gurmand excentric si au angajat cateva echipe de gardieni, pentru a pazi constant prajitura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.