Bine ai venit, toamna!

Asa cum spunea Nichita Stanescu, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva. Despre acest anotimp se spune ca este unul al melancoliei si al tristetii. Pentru unii dintre noi, acest lucru este cat se poate de fals. Fiecare sezon in parte are ceva special dar toamna are o incarcatura emotionala aparte.

Poate fi momentul ideal pentru inceputul unei iubiri, pentru consolidarea unei prietenii sau pur si simplu, sa petreci mai mult timp cu tine.

Iata doar cateva motive pentru care noi ne-am indragostit iremediabil de toamna.

1. Frunzele cazute

Foto: tumblr.com

In parc, pe strazi, pe balcoane, frunzele cazute alearga bezmetice imprastiate de vant. In plus, nimic nu se compara cu fosnetul lor atunci cand te arunci pe un morman de frunze sau iti insotesc sunetul pasilor prin tot orasul.

2. Ploaia de toamna

Desigur ca atunci cand te grabesti sa ajungi la munca si tot orasul e blocat din cauza ploii, nu ti se va parea nimic dragut si romantic. Totusi, eu iubesc furtunile de toamna, atunci cand stai in casa cu o bautura fierbinte in mana, te uiti pe geam si ceasul poate fi oricat de la 10 dimineata la 4 dupa-amiaza si nu ai cum sa iti dai seama din cauza norilor.

3. Ciocolata calda

Si apropo de bauturi fierbinti. Intr-o dimineata rece de toamna, o ciocolata calda poate fi un inlocuitor ideal de cafea.

4. Ceaiul cu persoana iubita

Nu exista un anotimp pentru intalnirea romantica. Insa toamna parca imbie la ceai mai mult decat orice alta perioada a anului. Mie imi plac ceainariile indiene unde ai la dispozitie o sumedenie de arome exotice pe care le poti savura alaturi de partener.

Foto main: toamna sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.