Credeai ca vodka este folosita doar la prepararea cocktail-urilor sau incingerea atmosferei atunci cand ne gandim la o petrecere? Afla la ce altceva mai poate fi folosita aceasta bautura alcoolica!

1. Vodka inchide porii

Prepara o lotiune tonica realizata dintr-un pahar de ceai verde si un sfert de lingura de vodka. Amestecul se tine la rece si se pulverizeaza pe un disc demachiant cu care se sterge fata pentru a inchide porii.

2. Inlocuieste samponul

Pune un paharel de vodka in samponul pe care il folosesti. Acest lucru te va ajuta sa se absoarba sebumul mai bine si parul sa se ingrase mai greu decat de obicei. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta mirosului pentru ca vodka nu are miros.

Foto: pahare vodka sursa Shutterstock.com

3. Ajuta la prepararea parfumului

Un pic de vodka, cateva picaturi dintr-un ulei esential care iti place si gata! Parfumul preferat este al tau in cateva minute.

4. Vodka dezinfecteaza mainile

Ingredientele folosite la obtinerea acestei bauturi contin si substante antibacteriene asa ca vodka inlocuieste cu succes gelul dezinfectant pentru maini.

5. Inlocuieste apa de gura

Se prepara o mixtura cu vodka, scortisoara sau menta si se lasa cateva zile la macerat. Se clateste gura ori de cate ori este nevoie fara a exagera. Aceste ingrediente vor lasa respiratia proaspata si vor indeparta bacteriile periculoase.

Citeste continuarea pe Kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.