Exista 6 legi metafizice ale Prosperitatii. Sunt principii inviolabile care dicteaza viitorul unei persoane, succesul si prosperitatea sa.

1. Legea Metafizica a radiatiei umane

Legea Metafizica a radiatiei umane recunoaste faptul ca fiecare persoana este o sursa de energie care radiaza o karma de ganduri, sentimente si emotii sau „vibratii”. Am putea spune ca suntem „magneti vii” si surse de energie. Aceasta lege ne invata ca radiem energia noastra unica si ca atragem in viata noastra acei oameni si acele intamplari care sunt in concordanta cu gandurile noastre unice. Atragi catre tine, ceea ce radiezi dinspre tine, fie ca este negativ, fie ca este pozitiv. Oameni care gandesc in mod similar, au tendinta de a se apropia unii de ceilalti. Iata de ce, majoritatea prietenilor tai apropiati au tendinta de a gandi asemantor.

De asemenea, poti imediat recunoaste oamenii buni, datorita aurei pe care o genereaza. Ei isi atrag cu usurinta prieteni si oamenii in mod instinctiv au incredere in ei. Aceasta se intampla datorita Legii Atractiei. Intr-un anume fel, adevarata natrura a acestor oameni straluceste si ceilalti stiu instinctiv cum sunt cu adevarat, dincolo de personalitate sau invelisul corporal.

Retail jobs

2. Legea metafizica a gandurilor

Esti ceea ce mananci si devii ceea ce gandesti. De ani de zile auzi aceasta sintagma – „esti ceea ce mananci”. Este adevarat, insa adevarat este ca „devenim ceea ce gandim”. Ceea ce radiezi, atragi. Ceea ce gandeste o persoana in mod constant este atras in viata sa. Ii cunoasteti pe acei oameni care au o mare pasiune. Nu este intamplator ca decorul vietii lor este in mare parte format din elemente ale pasiunii lor. Acea preocupare devine realitate in viata sa.

Vizualizarea succesului aduce schimbari in viata noastra. Noi stim ca ceea ce ne dorim va deveni realitate. Trebuie sa privim pozitiv si cu optimism, pentru a atrage aceste lucruri in viata noastra.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

Foto: metafizic sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.