Unele dintre ele sunt delicatese, in timp ce altele se vand chiar si in scoli insa toate pot provoca moartea. Afla care sunt cele mai periculoase mancaruri din lume.
1. Fructe Ackee
Micile delicateste sunt originare din Africa de vest insa sunt foarte populare in Jamaica si sunt considerate uneori fructele nationale. Problema este ca fructele pot duce la probleme serioase de sanatate daca sunt consumate inainte sa fie coapte foarte bine. Acestea contin o substanta care produce stari severe de voma. In cateva ore, organismul se deshidrateaza, apar crize asemanatoare cu cele cauzate de epilepsie iar persoana care le-a consumat poate intra in coma.
2. Hakarl
Daca va intrebati ce este acest aliment, trebuie sa stiti ca e carne fermentata de rechin, preparata in Groenlanda. Specia din care este facuta nu are tract urinar si toate substantele toxice se acumuleaza in carne. Aceasta poate fi consumata la 6 luni de la finalizarea procedeului de preparare.
Citeste continuarea pe Kudika.ro
Foto main: fruck ackee sursa Shutterstock.com
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro