Doncafe da startul promotiei 'Doncafe iti daruieste zeci de mii de premii in bani'. Rasplata de la Doncafe vine cu zeci de mii de premii in bani direct in pachet sau cu marele premiu de 50.000 lei prin tragere la sorti la finalul promotiei.

Este pentru prima oara in istoria promotiilor romanesti cand o marca de cafea isi surprinde consumatoarele cu premii in bani direct in pachet.

Mecanismul promotiei Doncafe este extrem de simplu:


  1. pe loc, in pachetele cu eticheta promotionala, bancnote de 10 lei, 50 lei sau 100 lei.

  2. prin tragere la sorti, la sfarsitul promotiei, 50.000 lei. Pentru a se inscrie, consumatorul trebuie sa descopere si sa inscrie codul unic promotional inscriptionat pe spatele pachetului pentru produsele de cafea prajita si macinata – sau la baza cutiei, pentru produsele de cafea instant.

Codurile unice se inscriu pe site-ul www.doncafe.ro prin completarea formularului de inscriere, prin sms la numarul 1740, sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Doncafe in tab-ul dedicat promotiei.

Ideea din spatele promotiei porneste de la un adevar actual: sunt miliarde de lucruri pe care o femeie le face pentru ceilalti, miliarde de momente pe care o femeie le daruieste altora. Doncafe vine in intampinarea femeilor care au nevoie de un moment numai al lor, un moment in care ele se opresc si se incarca cu energie. Acesta este momentul in care ele savureaza o ceasca de Doncafe.

Retail jobs

Participa la promotie produsele de cafea prajita si macinata Doncafe Selected 300g/600g, Doncafe Elita 250g/ 500g si produsele de cafea instant Doncafe Selected 100g, Doncafe Elita 50g/ 100g/ 200g/ 120g/ 240g. Produsele sunt semnalizate la raft prin eticheta promotionala.

Campania se desfasoara la nivel national, in perioada 15 martie 2014 - 31 mai 2014. Mai multe detalii despre promotie, precum si regulamentul acesteia, se gasesc pe www.doncafe.ro sau la infoline 021 207 00 04.

Promotia este doar una dintre surprizele pe care Doncafe le pregateste iubitorilor de cafea. Multe alte oferte speciale si evenimente surpriza pot fi descoperite devenind fan al paginii Doncafe pe Facebook, la www.facebook.com/Doncafe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.