Inspired Concursul de Idei, principala platforma de creativitate pentru tinerii din Romania, ajuns la cea de-a saptea editie, organizeaza o intalnire cu arhitectul Dorin Stefan si designerul Ioana Avram vineri, 14 martie, orele 19:00, la libraria Humanitas de la Cismigiu, Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38.

Plecand de la contextul editiei de anul acesta - Suntem in 1990. Romania e pe cale sa fie repornita - Dorin Stefan, unul dintre cei mai importanti reprezentanti ai arhitecturii romanesti, cunoscut ca fiind castigatorul "Concursului International de Arhitectura din Taiwan" si Ioana Avram, designer, profesor implicat in cercetare si inovatie, cu practica in managementul de moda, in prognoza culturala, educatie si moda, vor discuta despre Creativitate si Schimbare.

Contextul INSPIRED 7 genereaza teme integrate pentru fiecare dintre cele 10 categorii de concurs - fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectura, ilustratie, dramaturgie si relatii publice – participantii avand astfel oportunitatea de a recrea Romania pornind de la anul 1990, indiferent de domeniul in care activeaza.

Retail jobs

INSPIRED Concursul de Idei a ajuns anul acesta la a 7-a editie, fiind cel mai important concurs de creativitate pentru tinerii din Romania, care s-a bucurat pana acum de participarea a peste 10.000 de persoane. Cuprinde sectiunile arhitectura, design vestimentar, relatii publice, fotografie, design grafic, accesorii, dramaturgie, ilustratie, design de produs, design interior si beneficiaza de profesionalismul si know-how-ul unui juriu cu o bogata experienta in domeniu. Concursul de Idei este organizat de Asociatia INSPIRED, o organizaţie non-profit, independenta si neguvernamentala. Mai multe detalii pe www.letsgetinspired.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.