Cand familia Brightey povesteste tuturor ca cei trei copii ai lor sunt tripleti, nimanui nu ii vine sa creada. Nicola a nascut doi baieti in 2008 si pe cel de-al treilea in 2013.

Acest lucru a fost posibil datorita faptului ca femeia a apelat la inseminare artificiala. Ea, impreuna cu sotul ei au cheltuit 20,000 de lire sterline pentru a avea tripleti. "Este extraodinar sa ma gandesc ca cei trei copii ai mei s-au nascut la cinci ani distanta. Baietii de abia asteptau sa o cunoasca pe sora lor. Ne-am dorit atat de mult aceasta familie si acum este intr-un final completa", a spus Nicola.

Cuplul, care traieste in Wisbech, Cambridgeshire, a incercat sa aiba copii timp de 15 ani si cum nici una dintre metodele naturale nu functionau, cei doi s-au hotarat sa isi stranga bani pentru inseminare artificiala. In urma procedurii, femeia a produs 14 embrioni din care opt au fost fertilizati. Doi i-au fost implantati in uter, iar restul de sase au fost inghetati si pusi la pastrare.

Imagini si continuarea povestii pe 9am.ro

Foto main: tripleti parada sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.